Šiuo metu mąstote kur gauti paskolą, kad vėliau netektų susidurti su didžiulių įmokų mokėjimu? Skolintis internetu galite labai paprastai, o geriausia tai, kad pasiūlymai dabar yra ypač naudingi! Tie, kurie skolinasi pirmą kartą, gali sulaukti netgi tokių pasiūlymų, kuomet netaikomos jokios palūkanos. Aišku, yra šiokių tokių niuansų.

Kur gauti paskolą geromis sąlygomis?

Kur gauti paskolaKo gero daugelis sakytų, kad mažiausias palūkanas taiko komerciniai bankai, bet ar tai tiesa? Reikėtų turėti galvoje, kad vis daugiau naujų bendrovių bando į rinką žengti su labai naudingais pasiūlymais. Kai kurie rinkos žaidėjai siūlo paskolas be jokių palūkanų. Aišku, jos turi kelis trūkumus.

Paskolos be jokių mokesčių ir palūkanų suteikiamos nelabai ilgam laikotarpiui. Dažniausiai skolintis nemokamai siūloma vienam mėnesiui, bet aišku – pasitaiko įvairų akcijų. Ilgiausia periodas, kuomet nereikėjo mokėti palūkanų – 8 mėnesiai. Tokia akcija galioja ne visur ir neaišku ar rasite dar tokių pasiūlymų.

Grįžtant prie esmės, turite suprasti, kad ne tik komerciniai bankai leidžia skolintis žemomis palūkanomis. Kai kurie kreditoriai siūlo asmenines paskolas, kurios pasižymi žemomis palūkanomis. Žemos palūkanos taikomos asmenims su puikia kredito istorija ir su nemažu tvarių pajamų šaltiniu.

Pabrėžtina, kad žemiausios metinės palūkanos įprastai taikomos skolinantis ilgesniam laikotarpiui. Kalba eina apie kelerių metų paskolos grąžinimo laikotarpį. Kai kurie komerciniai bankai teikia vartojimo paskolas iki 5 metų terminui, bet internete galima rasti bendrovių, kur maksimalus skolinimosi terminas siekia 72 mėnesius ar net daugiau.

Taip pat reikia žinoti, kad maksimalus vartojimo paskolos dydis gali būti iki 75 000 eurų. Žinoma, tai nereiškia, kad galima kažkur pasiskolinti tokią sumą internetu. Tai tiesiog numato įstatymai ir tiek.

Kur gauti paskolą žemiausiomis palūkanomis – sunku atsakyti, nes vis dėlto kai kurie individualūs pasiūlymais gali ženkliai skirtis nuo standartinių sąlygų. Geriausia būtų kreiptis į kredito teikėjus, kurie siūlo asmenines paskolas.

Atsižvelgus į jūsų padėtį, kredito teikėjas įvertins situaciją ir pasakys kokią kredito sumą ir kuriam laikui galite gauti būtent jūs.