Reikia gana nemažo vartojimo kredito? Dabar labiausiai jus domina paskolos iki 10000 eurų? Tokio dydžio sumas šiuo metu pasiskolinti galima niekur nevykstant. Internetu jums reikia pateikti paskolos paraišką ir svarbiausia – įgyvendinti standartinius reikalavimus. Tokias sumas skolintis internetu jau tapo įprastu reiškiniu Lietuvoje.

Paskolos iki 10000 eurų suteikiamos tik daliai klientų

Paskolos iki 10 000Kadangi tokia paskolos suma yra ganėtinai didelė, reikia suprasti, kad ir patiems klientams bus keliami gana aukšti reikalavimai. Jums nepakaks kas mėnesį gauti minimalų atlyginimą – turite gauti žymiai didesnes pajamas. Tokia paskolos suma taipogi išduodama ne visose vietose.

Lietuvoje tokio dydžio vartojimo paskolos suteikiamos asmenims, kurių gaunamos pajamos yra didesnė nei minimali mėnesio alga. Tai reiškia, kad turite uždirbti tiek, jog bendri jūsų mėnesio įsipareigojimai nesudarytų 40 procentų gaunamų pajamų. Aišku, minimali alga viska tik apsunkina, nes kredito teikėjai dažniausiai paskaičiuoja ir įprastas išlaidas pragyvenimui.

Kalbant apie asmenis, kurie kas mėnesį gauna vos minimalų atlyginimą, verta pabrėžti, kad jiems paskolos dažniausiai siūlomos keleriems metams. Tai leidžia kreditą grąžinti lengviau. Paskolos iki 10000 eurų išduodamos irgi ilgiems laikotarpiams, o ne keliems mėnesiams.

Kredito teikėjai neturi jokios teisės paskolinti tokią pinigų sumą vos keliems mėnesiams, jeigu asmens negauna pakankamai pajamų. Tai reiškia, kad jūsų mėnesio pajamos turėtų būti keturženklės. Kokia tiksliai suma būtų reikalaujama – sužinosite po kreditingumo įvertinimo.

Lietuvoje paskolos iki 10000 eurų dažniausiai siūlomos vos keliose kredito įstaigose. Kalbant apie skolinimąsi elektroniniu būdu, yra vos viena kita bendrovė, kuri gali suteikti tokį kreditą. Dažniausiai skolinimosi terminas siekia iki 7 metų.

Norint gauti tokio dydžio paskolą, asmuo privalo laikytis visų esamų taisyklių. Kreditoriai irgi privalo atsižvelgti į kreditingumo vertinimo ir atsakingojo skolinimo principus. Jie nustato kas gali gauti vartojimo paskolas, o kas ne.

Internetu paskolos iki 10000 eurų dažnai suteikiamos su turto įkeitimu. Tad, jeigu kredito teikėjui galite pasiūlyti užstatą, tuomet situacija turėtų pagerėti. Paskolą tokiu atveju galbūt gausite lengviau, bet aišku – neišvengsite reikalavimo gauti atitinkamas pajamas.